100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 III 1.8 94 PK
Bouwjaar 08.1989 - 05.1992

Remblokken MAZDA 626 III (GD) 1.8

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 626 III (GD) 1.8 past. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor wordt afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto.

Zachte remblokken

Elke MAZDA 626 III (GD) heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDABEDFORDFERRARI. Asbest is vervangen door andere grondstoffen. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Goedkopen remblokken MAZDA

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa? Ieder voertuig heeft een andere remweg. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.