100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 III 2.0 101 PK
Bouwjaar 08.1987 - 07.1989

Remblokken MAZDA 626 III (GD) 2.0

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Remblokken en remschijven in standaard kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Demonteren van een wiel moet als eerste. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 626 III (GD) 2.0.

Goedkopen remblokken MAZDA 626 III (GD)

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Chassis onderdelen zitten onder de auto. Remstof ontstaat altijd als je remt.. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Zachte remblokken

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. ABS is een veiligheidssysteem op de auto. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.