100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 III Hatchback 1.8 94 PK
Bouwjaar 11.1987 - 05.1992

Remblokken MAZDA 626 III Hatchback (GD) 1.8

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Keramisch vet is de vervanger van het verouderde kopervet.

Goedkopen remblokken MAZDA 626 III Hatchback (GD) 1.8

Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij controleren altijd bij de MAZDA 626 III Hatchback (GD) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De auto moet een korte remweg hebben. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Zachte remblokken

Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.