100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 III Hatchback 2.2 12V 4WD 115 PK
Bouwjaar 11.1987 - 07.1990

Remblokken MAZDA 626 III Hatchback (GD) 2.2 12V 4WD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Wij controleren altijd bij de MAZDA 626 III Hatchback (GD) 2.2 12V 4WD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden.

Goedkopen remblokken MAZDA 626 III Hatchback (GD)

Schuine kanten zijn tegen het piepen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van uw rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit omdat de remverdeling tussen voor en achter op een 80-20-deling ligt. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Zachte remblokken

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Remblokken zijn slijtgrage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder slijten dan de remschijven. Het is daarom van groot belang dat de remmen op tijd worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk, controleer daarom altijd tijdig op slijtage.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.