100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 IV 2.5 24V 165 PK
Bouwjaar 01.1992 - 04.1997

Remblokken MAZDA 626 IV (GE) 2.5 24V

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken MAZDA 626 IV (GE) 2.5 24V

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Elke MAZDA 626 IV (GE) heeft een eigen VIN-nummer. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Warmte behandeling bepaalt het remmen van de remblok set. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Remblokken monteren

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Anti-piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADADAFSMARTLDVJAGUAR. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Zachte remblokken

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Clips achterop de auto zorgen ervoor dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Ook draagarmen staan los van de remdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.