100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 818 Coupé 1.6 75 PK
Bouwjaar 03.1973 - 12.1978

Remblokken MAZDA 818 Coupé 1.6

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

De auto kan naar links of naar rechts trekken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIMAZDAAUDIKIA. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Monteren van auto remmen luistert nauwkeurig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 818 Coupé 1.6 komen.

Goedkopen remblokken MAZDA 818 Coupé

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een remblok set bestaat meestal uit vier stuks en soms uit acht stuks.

Zachte remblokken

Inremmen moet voor ongeveer 300 kilometer. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.