100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 929 III 2.2 12V 115 PK
Bouwjaar 01.1988 - 04.1989

Remblokken MAZDA 929 III (HC) 2.2 12V

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Goedkopen remblokken MAZDA 929 III (HC) 2.2 12V

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Remblokken zijn samen met de remschijven de belangrijkste onderdelen voor het remsysteem, als de remmen in werking treden gaan de remblokken tegen de remschijf drukken, hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPROVERDACIAIVECOCITROEN.

Zachte remblokken

ABS wordt in werking gezet door sensoren. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Inremmen moet voor ongeveer 300 kilometer. Elke MAZDA 929 III (HC) heeft een eigen VIN-nummer. Te warme remmen is vaak een lange remweg.

Remblokken monteren

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Asbest is vervangen door andere grondstoffen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.