100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.0 78 PK
Bouwjaar 06.1982 - 12.1984

Remblokken MAZDA B-SERIE (UD) 2.0

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Remblokken zijn samen met de remschijven de belangrijkste onderdelen voor het remsysteem, als de remmen in werking treden gaan de remblokken tegen de remschijf drukken, hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Zachte remblokken

Een noodstop kan men beter vermijden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA B-SERIE (UD) 2.0 komen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Goedkopen remblokken MAZDA B-SERIE (UD)

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Versleten remmen betekent gevaar op de weg. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Er kunnen ook anti-tril-gewichten boven op zitten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.