100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.2 4WD 82 PK
Bouwjaar 02.1999 - 11.2006

Remblokken MAZDA B-SERIE (UN) 2.2 4WD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken MAZDA B-SERIE (UN) 2.2 4WD

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA B-SERIE (UN) past. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine.

Zachte remblokken

Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Remblokken monteren

Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Je kunt bij ons betalen via iDeal ABS-systemen zitten op de meeste jonge automobielen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.