100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.5 D 84 PK
Bouwjaar 12.2002 - 11.2006

Remblokken MAZDA B-SERIE (UN) 2.5 D

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Goedkopen remblokken MAZDA B-SERIE (UN) 2.5 D

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIAAUDILOTUSISUZU. Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij controleren altijd bij de MAZDA B-SERIE (UN) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken monteren

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Zachte remblokken

Je kunt bij ons betalen via AfterPay ABS is een veiligheidssysteem op de auto. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Pas op voor namaak-producten zonder keurmerken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.