100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.5 D 4WD 83 PK
Bouwjaar 11.1999 - 12.2001

Remblokken MAZDA B-SERIE (UN) 2.5 D 4WD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. Wij controleren altijd bij de MAZDA B-SERIE (UN) 2.5 D 4WD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Afhalen kan ook bij ons magazijn in Ermelo. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA B-SERIE (UN) past.

Goedkopen remblokken MAZDA

Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo AutoOnderdelenExpert.nl verkoop 2 merken remschijven en remblokken: Brembo en ABS. Deze bevatten alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Zachte remblokken

BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Remvloeistof bedient de piston in de remklauw. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. De auto moet een korte remweg hebben.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.