100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.5 D 4WD 117 PK
Bouwjaar 02.1999 - 03.2005

Remblokken MAZDA B-SERIE (UN) 2.5 D 4WD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA B-SERIE (UN) 2.5 D 4WD. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Goedkopen remblokken MAZDA B-SERIE (UN)

Een slijtcontact noemt men ook wel slijt-indicator. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Zachte remblokken

Andere namen zijn TEXTAR, BOSCH. JURID, FERODO. Anti-piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. De auto moet een korte remweg hebben. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.