100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.5 TD 117 PK
Bouwjaar 02.1999 - 10.2006

Remblokken MAZDA B-SERIE (UN) 2.5 TD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Asbest is vervangen door andere grondstoffen. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Elke MAZDA B-SERIE (UN) 2.5 TD heeft een eigen VIN-nummer. Wij controleren altijd bij de MAZDA B-SERIE (UN) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Goedkopen remblokken MAZDA

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa? Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Zachte remblokken

Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. ABS wordt in werking gezet door sensoren. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Remstof ontstaat altijd als je remt..

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.