100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.6 12V 4WD 122 PK
Bouwjaar 06.1999 - 11.2006

Remblokken MAZDA B-SERIE (UN) 2.6 12V 4WD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Warmte is belangrijk in de remonderdelen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Remblokken monteren

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Elke MAZDA B-SERIE (UN) 2.6 12V 4WD heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen.

Goedkopen remblokken MAZDA B-SERIE (UN)

Ook draagarmen staan los van de remdelen. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.