100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.6 i 125 PK
Bouwjaar 02.1999 - 11.2006

Remblokken MAZDA B-SERIE (UN) 2.6 i

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Tegenwoordig vindt men op internet enorm veel prijzen voor remblokken. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Slijtage komt geregeld voor bij onderdelen in een auto.

Remblokken monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA B-SERIE (UN) 2.6 i komen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Goedkopen remblokken MAZDA B-SERIE (UN)

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting. De toplaag van het remblok verbrandt en zal hard worden, hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit wordt ook wel verglazing van de remblokken genoemd. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.