100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA BT-50 Open laadbak/ Chassis 2.2 MZ-CD 150 PK
Bouwjaar 11.2011 - tot heden

Remblokken MAZDA BT-50 Open laadbak/ Chassis (B22, B32, UP, UR) 2.2 MZ-CD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. Voering wordt gemaakt uit wel 200 grondstoffen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA BT-50 Open laadbak/ Chassis (B22, B32, UP, UR) 2.2 MZ-CD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Goedkopen remblokken MAZDA BT-50 Open laadbak/ Chassis (B22, B32, UP, UR)

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Zachte remblokken

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Aan de achterzijde zullen de remmen ongeveer 35.000 kilometer meegaan.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.