100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-3 2.0 SKYACTIV-G 156 PK
Bouwjaar 01.2016 - tot heden

Remblokken MAZDA CX-3 (DK) 2.0 SKYACTIV-G

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Remvloeistof bedient de piston in de remklauw.

Goedkopen remblokken MAZDA CX-3 (DK) 2.0 SKYACTIV-G

Gaat u ook de remschijven vervangen, neem dan ook altijd de remblokken mee. Dit omdat de oude remblokken ingespeeld zijn op de oude remschijven. Wanneer moet ik auto-onderdelen vervangen? Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA CX-3 (DK), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling.

Zachte remblokken

Keramisch vet is de vervanger van het verouderde kopervet. Het vervangen van de remblokken is belangrijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of wanneer de remblokken geluid gaan maken. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.