100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-3 2.0 SKYACTIV-G 121 PK
Bouwjaar 02.2018 - tot heden

Remblokken MAZDA CX-3 (DK) 2.0 SKYACTIV-G

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

ABS wordt in werking gezet door sensoren. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. ABS-systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Goedkopen remblokken MAZDA CX-3 (DK) 2.0 SKYACTIV-G

Goedkoop is bij remonderdelen vaak duurkoop. Het is niet verstandig omdat het om een veiligheidsproduct gaat. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo.

Zachte remblokken

Elke MAZDA CX-3 (DK) heeft een eigen VIN-nummer. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Montagesets bestaan vaak uit veren en platen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.