100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-3 2.0 SKYACTIV-G Flex 156 PK
Bouwjaar 05.2015 - tot heden

Remblokken MAZDA CX-3 (DK) 2.0 SKYACTIV-G Flex

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Wij controleren altijd bij de MAZDA CX-3 (DK) 2.0 SKYACTIV-G Flex dealer of de onderdelen passen op uw auto. Warm-remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Goedkopen remblokken MAZDA CX-3 (DK)

Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Zachte remblokken

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Remblokken moeten op tijd vervangen worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.