100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-30 1.8 SKYACTIV-D 116 PK
Bouwjaar 07.2019 - tot heden

Remblokken MAZDA CX-30 (DM) 1.8 SKYACTIV-D

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACVOLVOCITROEN. ABS-systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo

Goedkopen remblokken MAZDA CX-30 (DM) 1.8 SKYACTIV-D

Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Schokkend remmen van de auto betekent controleren.

Zachte remblokken

Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, Pagid, Zimmermann, TRW, ABS, Rofren en Bendix Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.