100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-30 SKYACTIV-G M Hybrid 122 PK
Bouwjaar 07.2019 - tot heden

Remblokken MAZDA CX-30 (DM) SKYACTIV-G M Hybrid

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Gietijzer komt minder veel voor als component. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Monteren van auto remmen luistert nauwkeurig. Anti-piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel.

Remblokken monteren

Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijgedrag. Bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aanhoudt, hierbij is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen.

Goedkopen remblokken MAZDA CX-30 (DM) SKYACTIV-G M Hybrid

Fading ontstaat door te warme remblokken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA CX-30 (DM). Remmen trillen ook door hitte in de blokken. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.