100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-30 SKYACTIV-X M Hybrid 179 PK
Bouwjaar 07.2019 - tot heden

Remblokken MAZDA CX-30 (DM) SKYACTIV-X M Hybrid

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Goedkoop is bij remonderdelen vaak duurkoop. Het is niet verstandig omdat het om een veiligheidsproduct gaat. Slijtage komt geregeld voor bij onderdelen in een auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto.

Goedkopen remblokken MAZDA CX-30 (DM) SKYACTIV-X M Hybrid

Ieder voertuig heeft een andere remweg. Remstof ontstaat altijd als je remt.. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Remblokken monteren

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. ABS is een veiligheidssysteem op de auto. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van uw rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit omdat de remverdeling tussen voor en achter op een 80-20-deling ligt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.