100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-5 2.0 154 PK
Bouwjaar 04.2015 - 02.2017

Remblokken MAZDA CX-5 (KE, GH) 2.0

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA CX-5 (KE, GH) 2.0. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA CX-5 (KE, GH) past.

Zachte remblokken

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Controleren op slijtage van auto-onderdelen is noodzakelijk. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Er kunnen brandplekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Goedkopen remblokken MAZDA

Andere namen zijn TEXTAR, BOSCH. JURID, FERODO. Asbest is vervangen door andere grondstoffen. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Ieder voertuig heeft een andere remweg.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.