100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-5 2.0 AWD 155 PK
Bouwjaar 07.2012 - 02.2017

Remblokken MAZDA CX-5 (KE, GH) 2.0 AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Het rempedaal wordt heel erg vaak gebruikt. Een remblok set bestaat meestal uit vier stuks en soms uit acht stuks. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij leveren remblokken en remschijven van standaard kwaliteit voor uw uw auto.

Goedkopen remblokken MAZDA CX-5 (KE, GH) 2.0 AWD

Schokkend remmen van de auto betekent controleren. Wanneer moet ik auto-onderdelen vervangen? Fading ontstaat door te warme remblokken. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Zachte remblokken

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Elke MAZDA CX-5 (KE, GH) heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.