100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-5 2.2 D 175 PK
Bouwjaar 04.2012 - 02.2017

Remblokken MAZDA CX-5 (KE, GH) 2.2 D

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MAZDA CX-5
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Premium kwaliteitArtikelnr: P49053
Voor 17:00 besteld, uiterlijk dinsdag gratis in huis!.
achterzijdeachterzijde
Wanneer kies je voor Brembo?

Kies voor Brembo als je iets meer remvermogen wilt. Omdat je een snelle auto hebt of vaak met zware belading of caravan rijdt.

> Kwaliteiten vergelijken
Wat is premium kwaliteit?
Betere warmte afvoer
Snellere rijstijl
Snellere auto's
Voor auto's met caravan
2 jaar garantie
Specificaties
Merk: Brembo
vanaf bouwjaar: 12.14
Hoogte: 42,6 mm
dikte: 14,3 mm
Breedte: 112,4 mm
Aantal indicators: 4 Aantal per as
Bijzonderheden: Met akoestische slijtagewaarschuwing
Gewicht: 0,91 kg
Inbouwplaats: achterzijde
61% Korting
82,70
212,06
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie
1 set is voor 2 wielen.

Goedkopen remblokken MAZDA CX-5 (KE, GH) 2.2 D

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij het monteren. Remblokken zonder remstof bestaan echt niet.

Zachte remblokken

Fading ontstaat door te warme remblokken. Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering. Goedkoop is bij remonderdelen vaak duurkoop. Het is niet verstandig omdat het om een veiligheidsproduct gaat. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven.

Remblokken monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA CX-5 (KE, GH) komen. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.