100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-5 2.0 165 PK
Bouwjaar 05.2017 - tot heden

Remblokken MAZDA CX-5 (KF) 2.0

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA CX-5 (KF) 2.0 komen. Je kunt bij ons betalen via PayPal, overboeking, AfterPay en MisterCash Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Goedkopen remblokken MAZDA CX-5 (KF)

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Sleutelen aan het remsysteem vereist vakkennis.

Remblokken monteren

Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.