100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-5 2.0 AWD 165 PK
Bouwjaar 06.2018 - tot heden

Remblokken MAZDA CX-5 (KF) 2.0 AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken MAZDA CX-5 (KF) 2.0 AWD

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA CX-5 (KF) past. Vaak moeten auto-remblokken eerst ingeremd worden. Er kunnen brandplekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling.

Remblokken monteren

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voering wordt gemaakt uit wel 200 grondstoffen. Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden worden.

Zachte remblokken

Warm-remmen is met gekeurde blokken niet nodig. De auto kan naar links of naar rechts trekken. Een remblok set bestaat meestal uit vier stuks en soms uit acht stuks. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHIFORDFERRARIBUICKLDV.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.