100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-5 2.2 D AWD 188 PK
Bouwjaar 03.2018 - tot heden

Remblokken MAZDA CX-5 (KF) 2.2 D AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Als de pas geplaatste remblokken niet gecontroleerd in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden. Een redelijke inlooptermijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij het monteren.

Goedkopen remblokken MAZDA CX-5 (KF) 2.2 D AWD

Namen van eerste montage-remblokfabrikanten zijn ATE. Demonteren van een wiel moet als eerste. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA CX-5 (KF) komen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Remblokken monteren

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten standaard kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.