100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-7 2.2 MZR-CD AWD 185 PK
Bouwjaar 09.2009 - 03.2013

Remblokken MAZDA CX-7 (ER) 2.2 MZR-CD AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Anti-piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme.

Goedkopen remblokken MAZDA CX-7 (ER) 2.2 MZR-CD AWD

Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij controleren altijd bij de MAZDA CX-7 (ER) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie.

Zachte remblokken

Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.