100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-7 2.3 248 PK
Bouwjaar 06.2006 - 12.2012

Remblokken MAZDA CX-7 (ER) 2.3

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Auto remblokken voldoen zonder uitzondering aan de ECE90R regulering. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA CX-7 (ER) 2.3 komen. Het rempedaal wordt heel erg vaak gebruikt.

Goedkopen remblokken MAZDA CX-7 (ER)

Namen van eerste montage-remblokfabrikanten zijn ATE. Een slijtcontact noemt men ook wel slijt-indicator. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Afhalen kan ook bij ons magazijn in Ermelo. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Zachte remblokken

Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Bendix, ATE, Zimmermann, Pagid, ABS, Jurid en Lucas Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIPLYMOUTHROVERALFA ROMEOHONDAJAGUAR. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.