100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-7 2.3 AWD 248 PK
Bouwjaar 06.2006 - 12.2012

Remblokken MAZDA CX-7 (ER) 2.3 AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA CX-7 (ER) 2.3 AWD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. ABS is een veiligheidssysteem op de auto.

Goedkopen remblokken MAZDA CX-7 (ER)

Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Auto remblokken voldoen zonder uitzondering aan de ECE90R regulering. Schuine kanten zijn tegen het piepen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Remblokken monteren

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZULOTUSJEEPFORD.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.