100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA FLAIR CROSSOVER 0.7 52 PK
Bouwjaar 01.2014 - tot heden

Remblokken MAZDA FLAIR CROSSOVER (MS31S_) 0.7

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij leveren remblokken en remschijven van standaard kwaliteit voor uw uw auto. In de aftermarkt worden deze sets enorm veel verkocht. Elke MAZDA FLAIR CROSSOVER (MS31S_) 0.7 heeft een eigen VIN-nummer.

Zachte remblokken

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA FLAIR CROSSOVER (MS31S_) past. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. ABS is een veiligheidssysteem op de auto. Akebono is een producent van Japanse remsystemen.

Goedkopen remblokken MAZDA

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Andere namen zijn TEXTAR, BOSCH. JURID, FERODO. Er kunnen ook anti-tril-gewichten boven op zitten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.