100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA FLAIR CROSSOVER 0.7 4WD 52 PK
Bouwjaar 01.2014 - tot heden

Remblokken MAZDA FLAIR CROSSOVER (MS31S_) 0.7 4WD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA FLAIR CROSSOVER (MS31S_) 0.7 4WD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Pas op voor namaak-producten zonder keurmerken. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Goedkoop is bij remonderdelen vaak duurkoop. Het is niet verstandig omdat het om een veiligheidsproduct gaat.

Zachte remblokken

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Akebono is een producent van Japanse remsystemen. Remblokken zijn slijtgrage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder slijten dan de remschijven. Het is daarom van groot belang dat de remmen op tijd worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk, controleer daarom altijd tijdig op slijtage. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer.

Goedkopen remblokken MAZDA FLAIR CROSSOVER (MS31S_)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Controleren op slijtage van auto-onderdelen is noodzakelijk.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.