100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MPV I 3.0 i V6 154 PK
Bouwjaar 11.1988 - 05.1999

Remblokken MAZDA MPV I (LV) 3.0 i V6

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA MPV I (LV) 3.0 i V6 past. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Een remblok set bestaat meestal uit vier stuks en soms uit acht stuks.

Goedkopen remblokken MAZDA MPV I (LV)

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken monteren

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCVW VOLKSWAGENTOYOTASAABMAZDA. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.