100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MX-3 1.6 90 PK
Bouwjaar 05.1991 - 10.1993

Remblokken MAZDA MX-3 (EC) 1.6

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in Europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de fabrikanten. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Sumitomo en Mando produceren Koreaanse remmen. Je kunt bij ons betalen via AfterPay en iDeal Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Goedkopen remblokken MAZDA MX-3 (EC) 1.6

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVBEDFORDRENAULTKIAFIATSAAB. Clips achterop de auto zorgen ervoor dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Elke MAZDA MX-3 (EC) heeft een eigen VIN-nummer. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan.

Remblokken monteren

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Versleten remmen betekent gevaar op de weg. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Ook draagarmen staan los van de remdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.