100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MX-6 1.8 101 PK
Bouwjaar 12.1995 - 02.1997

Remblokken MAZDA MX-6 (GE) 1.8

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Slijtage komt geregeld voor bij onderdelen in een auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA MX-6 (GE) 1.8. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Goedkopen remblokken MAZDA MX-6 (GE)

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Pas op voor namaak-producten zonder keurmerken. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Remblokken monteren

Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden worden. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIAHYUNDAIDAIMLER. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.