100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MX-6 2.2 220 PK
Bouwjaar 12.1995 - 02.1997

Remblokken MAZDA MX-6 (GE) 2.2

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA MX-6 (GE) 2.2 komen. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant.

Goedkopen remblokken MAZDA MX-6 (GE)

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo.

Remblokken monteren

ABS is een veiligheidssysteem op de auto. Zo kunnen de remschijven kromtrekken door verhitting. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe veren, nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.