100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA TRIBUTE 3.0 FLEX 4WD 243 PK
Bouwjaar 09.2009 - 12.2011

Remblokken MAZDA TRIBUTE 3.0 FLEX 4WD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Remstof ontstaat altijd als je remt..

Goedkopen remblokken MAZDA TRIBUTE 3.0 FLEX 4WD

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA TRIBUTE komen. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Zachte remblokken

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Inremmen moet voor ongeveer 300 kilometer. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.