100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA XEDOS 6 1.6 16V 113 PK
Bouwjaar 01.1992 - 03.1994

Remblokken MAZDA XEDOS 6 (CA) 1.6 16V

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Chassis onderdelen zitten onder de auto. Asbest is vervangen door andere grondstoffen. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.

Zachte remblokken

Een remblok-set monteren moet vakkundig gedaan worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADAINFINITISAAB. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA XEDOS 6 (CA) 1.6 16V past.

Goedkopen remblokken MAZDA XEDOS 6 (CA)

Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het vervangen van de remblokken is belangrijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of wanneer de remblokken geluid gaan maken. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.