100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA XEDOS 9 2.0 160 PK
Bouwjaar 08.1998 - 08.2000

Remblokken MAZDA XEDOS 9 (TA) 2.0

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Remblokken monteren

Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Hitte in de remschijf is doorgaans vaak het probleem bij remmen. Demontage van auto blokken gaat eenvoudig.

Goedkopen remblokken MAZDA XEDOS 9 (TA) 2.0

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA XEDOS 9 (TA).

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.