Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Remblokken MERCEDES-BENZ

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken MERCEDES-BENZ kopen

Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remblokken voor uw auto

Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. Tegenwoordig vindt men op internet enorm veel prijzen voor remblokken. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.

Kwaliteit remblokken

Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen.