100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ 190 (W201) 2.0 90 PK
Bouwjaar 10.1982 - 10.1984

Remblokken MERCEDES-BENZ 190 (W201) 2.0

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Remblokken monteren

Als de pas geplaatste remblokken niet gecontroleerd in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden. Een redelijke inlooptermijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Wanneer moet ik auto-onderdelen vervangen? Versleten remmen betekent gevaar op de weg.

Goedkopen remblokken MERCEDES-BENZ 190 (W201) 2.0

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ 190 (W201). Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIPEUGEOTCHRYSLEROPELSEAT. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.