100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ 190 (W201) 2.3 E 136 PK
Bouwjaar 10.1982 - 09.1988

Remblokken MERCEDES-BENZ 190 (W201) 2.3 E

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken monteren

AutoOnderdelenExpert.nl verkoop 2 merken remschijven en remblokken: Brembo en ABS. Deze bevatten alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. Remklauwen van de auto moeten ook gereinigd worden met een staalborstel. Remvloeistof bedient de piston in de remklauw. Als de pas geplaatste remblokken niet gecontroleerd in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden. Een redelijke inlooptermijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken.

Zachte remblokken

Schokkend remmen van de auto betekent controleren. Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ 190 (W201) 2.3 E, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen.

Goedkopen remblokken MERCEDES-BENZ 190 (W201)

ABS-systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Inremmen moet voor ongeveer 300 kilometer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.