100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ 190 (W201) E 2.0 116 PK
Bouwjaar 02.1985 - 12.1986

Remblokken MERCEDES-BENZ 190 (W201) E 2.0

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Goedkopen remblokken MERCEDES-BENZ 190 (W201) E 2.0

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Zachte remblokken

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Remblokken en remschijven in standaard kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Remblokken monteren

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Versleten remmen betekent gevaar op de weg. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ 190 (W201), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.