100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ 190 (W201) E 2.3-16 185 PK
Bouwjaar 04.1984 - 01.1987

Remblokken MERCEDES-BENZ 190 (W201) E 2.3-16

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Zachte remblokken

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ 190 (W201) E 2.3-16 komen. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer.

Goedkopen remblokken MERCEDES-BENZ 190 (W201)

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Remblokken monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDOPELSMARTFORD. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Je kunt bij ons betalen via overboeking, iDeal, AfterPay en MisterCash

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.