WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ 190 (W201) E 2.3-16 170PK
Bouwjaar 09-1985 - heden

Remblokken MERCEDES-BENZ 190 (W201) E 2.3-16

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Elke MERCEDES-BENZ 190 (W201) E 2.3-16 heeft een eigen VIN-nummer. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen.

Goedkopen remblokken MERCEDES-BENZ 190 (W201)

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Namen van eerste montage-remblokfabrikanten zijn ATE. Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Goedkoop is bij remonderdelen vaak duurkoop. Het is niet verstandig omdat het om een veiligheidsproduct gaat.

Zachte remblokken

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Controleren op slijtage van auto-onderdelen is noodzakelijk. Keramisch vet is de vervanger van het verouderde kopervet. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van uw rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit omdat de remverdeling tussen voor en achter op een 80-20-deling ligt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSULAMBORGHINIOLDSMOBILEISUZU.