100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205) C 350 e 279 PK
Bouwjaar 02.2015 - 08.2018

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205) C 350 e

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken monteren

Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Welke auto heeft de beste remmen? Waarom veranderen de verschillende remsystemen? De beste kwaliteit en prijs verhouding voor auto rembloksets.

Zachte remblokken

Er kunnen brandplekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERBUICKHYUNDAICITROEN. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205) C 350 e past. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij het monteren.

Goedkopen remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205)

Sleutelen aan het remsysteem vereist vakkennis. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Remdelen moeten aan altijd aan strenge veiligheidseisen voldoen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.