WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken MINI

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Goedkopen remblokken MINI

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. Anti-piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Harde remblokken

Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Demonteren van een wiel moet als eerste. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Piepende remblokken

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOPEUGEOTSUZUKIMINISSANGYONG. Sleutelen aan het remsysteem vereist vakkennis. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw.