Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Remblokken MINI

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Kwaliteit remblokken

Akebono is een producent van Japanse remsystemen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Bosch, Brembo, ABS, Bendix, Jurid, TRW, Zimmermann en ATE

Remblokken MINI kopen

Asbest is vervangen door andere grondstoffen. ABS is een veiligheidssysteem op de auto. Andere namen zijn TEXTAR, BOSCH. JURID, FERODO. Kopervet kan namelijk storing geven aan het ASB-systeem.

Remblokken voor uw auto

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.