Remblokken MITSUBISHI

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Harde remblokken

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Piepende remblokken

Auto-onderdelen kunt u zoeken (en vinden) via origineel nummer. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een remblok-set monteren moet vakkundig gedaan worden. Remdelen moeten aan altijd aan strenge veiligheidseisen voldoen.

Goedkopen remblokken auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACOPELFORDDAF. Als de pas geplaatste remblokken niet gecontroleerd in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden. Een redelijke inlooptermijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. ABS is een veiligheidssysteem op de auto.