100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN TRADE Open laadbak/ Chassis 2.3 D 75 PK
Bouwjaar 06.1996 - 10.2001

Remblokken NISSAN TRADE Open laadbak/ Chassis 2.3 D

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Elke NISSAN TRADE Open laadbak/ Chassis 2.3 D heeft een eigen VIN-nummer. Wij controleren altijd bij de NISSAN TRADE Open laadbak/ Chassis dealer of de onderdelen passen op uw auto. Auto remblokken voldoen zonder uitzondering aan de ECE90R regulering. Goedkoop is bij remonderdelen vaak duurkoop. Het is niet verstandig omdat het om een veiligheidsproduct gaat.

Remblokken monteren

Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van uw rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit omdat de remverdeling tussen voor en achter op een 80-20-deling ligt. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Chassis onderdelen zitten onder de auto. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Goedkopen remblokken NISSAN

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERCITROENALFA ROMEOFIAT. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Ieder voertuig heeft een andere remweg. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.